Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Saturday, 2 April 2011

Hong Kong Trip -4th day & last day


4th day & last day :
nie la tempat paling aku nanti2kan..
DISNEYLAND in HONG KONG..
sume game kat citu boleh dikatakan aku main..
memang best gile..!!






kitaorang dibawa meronda2...
pas penat meronda...baru kitaorang start main game...




"tu la..dulu time kecil2 xberpeluang main...
dah tua2 baru merasa.."
hehehe..



MERLIN's HOUSE


TARZAN's HOUSE


FANTASY GARDENs



 JUNGLE


tepat pukul 8pm..
firework akan bermula..
tapi tiap tu..bateri camera aku dah kong langsung..
sayangg sangat!!
maklum lah 1 hari ambil gambo..
semua tempat aku gi aku ambil gambo..hehehe.. 
dari kul 9am hingga lah kul 8.30pm..
penat gile berjalan..
tapi puas hati...
kat cini buah tangan memang mahal..
aku dah gak beli FM sebagai buah tangan tok diri aku sendiri..hehehe
and aku beli gula2 mickeymouse tok anak buah aku.. 
suke betul dia! 
kalo korang nak tau
kat sini xade makan halal
jadi kami terpaksa
sorok2 makanan 
kalo x mati kelaparan la
orang2 islam kite..
pape pon 
disneyland memang best lah!


2 comments:

tiyah said...

waah !! die p hong kong !! nak p jgk !! huhu

adyla said...

hehe..company support..kalo x, xde maknanya..

Total Pageviews