Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Friday, 1 July 2011

Berpoya-poya


Salam..hi semua

Aku nak share cite cikit nie.. nie la cousin2 aku yang paling rapat ngan aku.. senang cite umo kami xbyk beza pun.. kepala masing2 memang gile2 & xtahu malu..!!! he3. Kalo nak ketawa xde maknanya nak cover2 macam ppuan melayu terakhir tu.. wat hal kami 4 org je.. (pedulik ape org sekeliling).

Tapi memang best la..sebenarnye, kami susah nak berkumpul macam nie..iyela masing2 sebok ade yang dah kawin, dah keje, ade yang masih stdy lagi..ade bz ngan bf laa..he3. so memang jarang & susah nak kuar berpoya2 macam nie..so, bila de kelapangan "kita enjoy la!!"

Lagi pon pasti nie aku bakal menamatkan zmn anak dara ku..kitaorg memang macam nie..konon2 sebelum kawin nak kuar sama2 la..sebelum sambung stdy, sebelum dapat anak..he3

Kitaorang kuar awal kul 9.00am..konon2 nak g breakfast same2 la.. pastu kitaorang g tengok wayang kat CS..memandangkan hari rabu kitorang g..dapat la murah..RM6.50 je sorang.. sis nur & sue nak layan cite orang putih..aku & shida lak nak layan cite melayu.. so, kami berpakat tengok je la KL Gangster..nak tahu gak cite yang mendapat kutipan 11 juta nie..not bad la..Jalan cite yang menarik..dah layan..kitaorang g makan pastu sempat g survey kad kawin jap..pastu otw nak balik tu..g singgah diva jap layan lak karaoke..sorang2 menunjukkan kehebatan masing2..yang mana kononnya tadi xnak nyanyi la..sakit tekak la..malu la.. tup2 lagi advance.. sebab tu ade org cakap, sebelum dapat microphone malu2, tapi bila dah dapat xnak lepas..he3
pape pon memang bestla!

sOooo layan pic kitaorang niee...



SIS NUR
nie la kakak paling tua antara kami..tapi nampak awek muda kan?
anak dah sorang dah..


AKU
empunye blog..he3


SHIDA
tua setahun dari sue..& kepala paling slamber


SUE
cousin aku yang paling muda..baru 22thn
stdy kat uitm ambil law


dalam toilet pon jadi la..ambil pic sendiri
cian kami..






















9 comments:

ratusiput said...

orang tu mesti nyanyi lagu ramlah ram kan.ehehe...bkn main lagi berjimba...lupa diri...

nawal addina said...

bestnya

Adyla said...

ratusiput:sudah semestinye!

nawal: memang best dik..:)

NM02 said...

jumaat lepas pun karok ngan adik beradik semua..

ratu siput, lagu ramlah ram harus ada la.. kalu tidak takde seri.. hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

seronoknya rapat ngn sepupu..akak takda sepupu sebaya :(

Adyla said...

nm02: tol tu kak..
rina: memang seronok pun..lagi2 kepala gile2:)

pena rozie said...

Seronok kan berfoyer-foyer....

wahida said...

bestnya berjimba mcm tu...paling best part karok tu...

dear, thanks drop by my blog, awat tak follow sekali? huhu...

Adyla said...

wahida: dah follow dah..

Total Pageviews