Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Tuesday, 7 June 2011

Tentang Cinta


My Dairy :

Terharu gile!!
mane x nye
dia turun JB malam dalam kul 12mlm la..
pastu esok nye dia ade interview kat sini,
(last minutes baru tahu..)
sepatutnye weekend kami g dating
tapi sebab ade hal kat kg
tpaksa la cancell

jadi nak ambil ati punye pasal
tanpa pengetahuan aku
Si dia dah terpacak kat luar office aku..
kebetulan aku baru pas hantar surat kat office ratu siput
dari jauh aku tengok je... "kete nie macam aku kenal je..."
tapi memandangkan aku nie
xhafal no.plat tunang aku sendiri
aku wat bodoh je la..
(terukkan aku nie?)
makin dekat..makin aku rasa kenal sangat kete nie..
tapi dimana ye..?
rupenyeee... tunang aku tengah menunggu dalam keadaan cuaca panas
(almaklumla..aku kalo dah g office ratu siput
memang lame cikit baru balik...
macam2 bcite..kadang2 ciap makan lagi)
aku xtahu la mybe dah lame gak tunang aku
jadi guard kat depan office aku nie..
Aku tengok dahi dia berpeluh2..cian sygg


Aku pujuk la dia..
Si dia tanya nape xbawa hp?
rupenye..dia ade try call pas dah jenuh jadi guard sementara
tapi aku yang silap
aku xbawa hp
(aku g mana2 memang suke tinggalkan hp kat office je,
sebab aku nie pelupe..)
puas gak nak pujuk..



rupenye..
Si dia datang nak bagi bunga nie kat aku
walaupun sekuntum
tapi dah cukup wat aku terharu
datang jauh2
pastu kene jadi guard lak
semata2 nak bagi aku bunga nie bersama ngan kad
thanks syggg..


nie la air tangan Si dia..
walaupun macam cakar ayam..
tapi aku sukeee...
yang penting dari air tangan Si dia..sumenye aku sukee
(time dapat tu rasa nak melayang2..tu lum lagi dapat sejambak lagi..poyo!:)~)

6 comments:

ratusiput said...

ehehehehe...nak gelak guling2 ni...takbleh tahan...

Syaza Nadhirah said...

nak mcm nie jugak :P

nawal addina said...

alahai , romantik nya ..

Adyla said...

ratusiput : jgn nak gedik...akak saksi utama..:)

harap2 bkekalan la..amin..

syana mizwateva said...

alahai akak....sweet nyeeeeeeeeeeeeee..jeles kot..huhu..

Adyla said...

syana : amin..:P

Total Pageviews