Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Monday, 6 June 2011

MY FIRSTime

Hi salam semua..
Ari jumaat kemarin
aku tidur umah ratu siput
nasib baik bapak aku bagi (dia diam je..kira dia bagi la..he)
bukan senang aku dapat tidur luar lagi2 umah member
aku bagi alasan nak tolong wat cake
tapi memang betol pun..he3
Kira nie la firstime aku terlibat ngan acara cake2 nie
sebelum nie mane pernah
makan je yang aku tahu
dalam masa yang sama leh gak aku belajar

Cup cake










nie la bunga yang aku wat
jadi x?? hehehe...
berdebar beb
time ratu siput wat
aku tengok je
tapi dalam hati geram je..nak cube! nak cube!
(bila la dia nak bagi aku try lak..he)
mata nie xpayah cakap la
duk pandang je tangan dia wat lagu mana
walaupon time tu tangan aku tgh mjlankan tugas lain
tapi mata! tetap focus kat tangan ratu siput jeee..



dia g je dapurrr
kebetulan cream nak wat benda ala nie abes
aku pe lagi
jalankan percubaan
firstime wat menggigil beb!
da lame2 ok la.. tapi still kene practise
leh la tolong2 cikit ciapkan cup cake dia
walaupon xsecantik yang ratu siput wat
& ratu siput ciapkan master cake (wedding cake)




comel x aku ikat reben nie?
(he3..poyo puji diri sendiri..)

master cake

before..

After..




Finallyy....


p/s : Thanks pada ratu siput coz sudi ajar..

7 comments:

ratusiput said...

good2...pasni leh ikat kontrak ngan crazycake ye :) blajar wat mende lain lak...

Adyla said...

hehehe..thnks kak

nawal addina said...

waaah ! comel !! post kat nawal 1 bole ? hee ~

Adyla said...

hehehe..:)

Adyla said...

leh tgu nawal kawin dulu..:)

ieda said...

haaaaaaaaaa leh order lepas nie ekekke :) cantik2 kena brush up layie .. rajin2 belajar ngan sifu tuu :))

Adyla said...

IEDA: thnks kak..;)

Total Pageviews