Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Wednesday, 8 June 2011

Malang xberbau.....kalo ade bau mesti xjadi malang..

My Dairy :

Malang betol nasib aku..
pagi tadi time nak bsiap g keje
tiba2...aku cari 'beg mekap' aku xde
gabra gak aku..mane nie ilang
puas cari xjumpe..
pastu aku teringat semalam
aku ade g toilet esso
maybe tertinggal kat sana
aduhh...!!
dah la 1 beg..
walaupon xde la ape sangat pon dalam tu..
tapi basic mack up aku semua kat dalam tu..
tension betol..
kalo aku ade simpanan lain la cite


nie sume gara2 faizal (budak nationwide)
ek..nape aku salahkan dia lak..??
arrr...xkira la..
dah la janji kul 5pm kul6pm baru sampai
nie sume sebab ade drawing yang nak kene courier ke HQ aku
mamat nie cakap, xsempat + malas (sbnrnye malas lagi kuat) tok datang office aku
jadi aku yang kecian nie tolong la..
lagi pon aku yang kene submit drawing tu..
dah jadi tanggjwb aku tok pasti kan si pengambil mengambilnye
mane tahu 1jam aku tunggu..
angin gak..bila call jawapannya 'otw!'
tapi otw mamat nie dah 1 jam aku tggu..
pastu datang wat muka xbsalah..
nak bljr minum konon nak ambil ati la tu..
'xpe la yee...terima kasih je la..'
nie kalo lambat balik lagi bapak aku bising..

semalam tadi aku cari pendrive aku xde
maybe kat office kot (ati aku bkata)
pastu pagi nie..
aku cari kat office tetap xjumpe..
aduhh...ape malang la nasib aku..
da la dalam pendrive tu
macam2 pasal preparation my wedding
pagi nie jugak
baru aku perasaan beg tu hilang..
arrrr.....!!! geram nya..

semua ilang..
mak cakap 'kalo ade rezeki akak ade la..
selalunye..tempat ramai orang awam macam tu..
memang xde harapan..kalo jumpe alhamdulilah..
tapi kalo xjumpe ucap inalilah'
(pesan mak aku pagi tadi)

aku singgah jap kat esso tadi nak cari mane tahu ade rezeki..
tapiii....tetap xde.. :(
memang dah xde rezeki kot..sedihnye..
bukan sedih ape, sedih duit nak kene kuar lagi..tu yang sedih.. :P
sempat gak aku tinggalkan no hp aku mane tahu ade rezeki..aminnn..

7 comments:

NM02 said...

kalu beg make up hilang takpe lagi... tapi kalu pendrive yang hilang... adussss.... garu kepala tak sudah le...


tenangkan hati, cari betul2 ye.. ada tu, dia menyorok kot..

Adyla said...

tu la kak..pendrive tu da la byk maklumat..:(

ratusiput said...

alamak!ade bag make up ke????takble tahannnn.....ehehehe....takpela takde rezki dah tu...doa je bebanyak k ne tau ade sesape yg jumpa ke...atau tetibe muncul ke...jgn pk sgt psl duit.duit ni kdg2 pun kite takble berkire sgt walaupun kite tengah banyak nk pakai duit...sbb mende2 camni slalu akan jd give n take.takpe tak make up pun cantik dah...abang sayang dah...natural beauty... :)

Amni said...

betul ckp NMO2. Barang make up hilang ok lagi kot. Tp kalau pendrive hilang? Mau nyer menangis. Lagi2 kalau dlm tu banyak pasal keje. Huks. Dulu pernah tertinggal camera kat satu kedai. Sekali terus hilang. Sapa tah amik. Mak pun ckp, kalau ada rezeki kita, ada la tu...

ieda said...

adoiii itu cite nye .. looor .. :)) x perlah dik saboor ye ..

ermm nampak gayanya memang kena beli make up baru :))

nawal addina said...

haru .. huhu . jwb nya , beli baru laa kak . tp pndrive ? hee ~

mimis said...

klau sy pun tension gaks, brg yg agak penting dah ilang. Nak dapatkan benda yg sama mcm yg hilang tu agak susah jugak laa kot kan.. tp xpe.. mybe dpt yg lebih baik lg.. amin..

Total Pageviews