Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Monday, 6 June 2011

FULL MONTH BABY


Nie la berkat dari Mr Chaw (bos aku)
Sempena bby boy dia yang cukup sebulan
dia dapat anak ke-3
ari tu aku & member2 opis ade bagi present cikit
pastu kitorg dtg melawat sekali
termasuk ratu siput pun join sekali




Toh cakap "kite cina memang macam nie,
cukup sebulan ada bagi kuih/cake macam nie..
u kan ade bagi present,
jadi cukup 1month kite akan bagi u jugak la.."
lebih kurang macam nie la..
kata2 Toh (member 1 opis aku),
bak kata ratus siput...Toh atau nama melayunye
kami panggil Siti..


Tapi dia xtahu..
kite melayu pon ade wat majlis cikit tok bby yang baru lahir macam nie
selalunya majlis cukur jambul la..@ majlis doa selamat
Mr Chaw siap cakap kat aku.."jgn takut nie halal"
Menurut Toh, wife dia siap call tanye pada dia
jenis makanan macamane yang kami leh makan,
takut xhalal..
sebab tu kalo korang tgk berkat aku ngan toh lain
maybe toh punye ade dot dot cikit kot..
Pape pon thks nak ucapkan




berkat untuk aku



berkat untuk toh

2 comments:

ratusiput said...

eiii tak bg kite cikit pun kemut!lenkali taknak ikut g memana :(

Adyla said...

ala la..jangan r majok..

Total Pageviews