Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

KENALI KU

ASSALAMMUALAIKUM
Kepada semua pembaca blog ku..

Terbangnya warkah ini untuk memberitahu bahawa aku amat2+sangat2+bangat2 menghargai penat leleh korang baca blog aku nie..he3 kepada sesiapa yang sudi singgah selalu terima kasih sgt2.. aku amat menghargainya..walaupun kadang2 blog aku nie syok sendiri..he3,xkisah la yang penting korang sudi baca..

kepada kenalan baru salam perkenalan pada u all..

Saturday, 16 April 2011

MinTAk IdEA KoRanGgg..

Hi semua..jap lagi aku nak g survey baju pengantin korang ada idea x nak cari kat mane..aku banyak x tahu. Nie pon nak ajak cousin aku gi..tapi xconfirm lagi, takut dia ade hal je.. Anyway aku ade gak tengok2 kat internet nie..ade gak yang berkenan..tapi, bile tengok $$$ mak oi..terbeliak mata aku tengok! Aku kalo boleh, nak yang sedang2 je..xmampu gak nak cari yang mahal2..aku kalo boleh xnak terlibat ngan 'hutang piutang menjerat leher' niee..susah nanti. Bukan nak cakap besar..tapi mengikut kemampuan aku, yang xseberapa nie..kena fikir 2 3 4 5 6 kali nak berhutanggg.. kORang ade xtempat bersesuaian ngan kemampuan aku nie??kalo ade korang cakap la k.. kALO leh area JB la..

....sayonaraaa...

15 comments:

ratusiput said...

ecececece...dh g servey2 nampak...good luck :) kalau dah jumpa jgn lupa report ngan akak :)

Adyla said...

ok..thks..pape nt kite update

ratusiput said...

ni bace ---> http://mummyrozie.blogspot.com/2011/04/diet-rasulullah.html

Cik Pah said...

johor ? hemm..cik pah tak biasalah dik..kalau area kl boleh kot,

bile nak langsungnya ?

Adyla said...

02.10 kak..tu la nak cari yang bersesuaian inku kemampuan la kak..

nurAMALLINA said...

bestlahhh nak kahwin. :)

ecececehhhh

akak, akak buang word verification ni. kang orang susah nak komen.

dahsboard-setting-comment. lepas tu akak scroll bawah sikit. akak jumpa show word verification, akak klik no.

takut kang daripada orang nak komen, tak jadi komen sebab benda ni. leceh sikit benda ni kak.

just nak share. tak nak ikut pun tak apa :)

Adyla said...

thnks dik..biasa la orang rabun blog nie byk xtahu..akak suke kalo adik sudi tunjuk ajar..thks a lot

nur athirah said...

tatau laa kak . sy bdak skolah :)

ieda said...

gud luck dik .. banyak butik2 pengantin .. banyak pilihan dgn pelbagai harga .. jgn rambang mate udah lerrr :))

NM02 said...

dtg dari blog ratus siput. jom tukar link, ai dah follow yu...

Adyla said...

ieda : thks kak..
NM02 : ok thks follow my blog..

NM02 said...

selamat mencari baju pilihan kalbu.. eh, tak follow akak lagi eh... hehehe

Adyla said...

dah la kak...dah lame dah..

NM02 said...

yu.... bila nak follow ai? ai tak nampak pun gambar semut merah yu kat follower ai tu... hehehe

Adyla said...

sy dah follow wat kali ke3..ade x..try tengok

Total Pageviews